HTML

Lájkolj minket!

Átlátszó Debrecen

Gondolatok, hírek, vélemények Debrecenből, nem csak Debrecenieknek!

Friss topikok

Címkék

2015 (1) adó (3) Ágoston (1) állam (1) alternatíva (1) átlátszó (1) Bayer (1) bayer (1) beruházás (1) bevándorlás (1) blog (3) bolt (1) civil (2) cívisváros (1) csaj (1) debrecen (5) Debrecen (4) debrecenmagyarország (1) dehír (1) demokrácia (2) demokratikus (1) diktatúra (1) dk (2) DK (2) Együtt (3) együtt (3) elképzelés (1) ellenzék (8) erotika (1) értékek (1) ésszerűség (1) fejlesztéspolitika (1) fenntarthatóság (1) fidesz (7) Fidesz (5) Fizess (1) fórum (1) Gen (1) gondola (1) gyűlölet (1) gyurcsány (1) haza (2) hitelesség (1) Hotel (1) idegen (1) internet (2) jobban teljesít (1) jövő (1) karácsony (1) kép (1) kiskirály (1) koalíció (1) köcsög (1) kölcsey (1) koncert (1) kormány (6) korrupció (2) korzakváltás (1) Kósa (4) közösség (1) központ (1) lajos (1) Lajos (2) lakos (1) lászló (1) László (2) liberalizmus (1) LMP (2) Lycium (1) lyuk (1) magyar (3) Magyarország (5) mém (1) meme (1) merre (1) Mráz (1) MSZP (2) mszp (2) mutyi (2) nemzet (2) netadó (1) nyaralás (1) önkormányzati (1) Orbán (4) orbán (6) összefogás (1) Papp (3) patkány (1) pénz (2) Pénz (1) piac (1) pláza (1) polgármester (1) politika (12) politikus (1) pósán (1) program (2) racionalítás (1) rolling (1) seggnyalók (1) stadion (1) stones (1) stratégia (1) szabadság (1) szálloda (1) Széles (1) Szijjártó (1) színház (1) tervezhetőség (1) tovább (1) tüntetés (2) tüntetések (1) usa (1) utazás (1) útelágazódás (1) vagina (1) választás (1) választások (1) varga (1) Városfejlesztés (1) városvezetés (1) vélemény (3) Viktor (4) viktor (6) villamos (1) Y (1) ygen (1) zoltán (1) zsolt (2) Címkefelhő

Tisztelt Bayer Zsolt!

A te stílusodban fogok fogalmazni.

bayer.jpeg

Ismét sikerült beleszarnod a levesbe. Minden jó érzésű értelmiségi sugárban hány, mikor meglátja hogy rondítasz bele a karácsonyba, Orbán pincsikutyájaként ugatva a demagógiát még december 24. napján is.  Jó érzésű ember ilyent nem tesz. De tudom hogy te nem vagy az. Neked a fontos, hogy alpári stílusodban szórhasd szét Viktor hívei között a kormány álláspontját.

Tudod, mikor a kormány ellen tüntetőket, akik kinn vannak az utcán és kiállnak az igazukért szerencsétlennek nevezed és limitáltnak, saját táborodat is megsérted. 2006ban mikor Fletó bukott ennél kisebb tüntetésekkel, kevesebb résztvevővel történtek az események. Akkor ők nektek hősök voltak. Ma a sokkal nagyobb és talán még elégedetlenebb tömeg csak fizetett forradalmár. Te tényleg nem vagy normális.

Az USA (hogyha akarná) megbuktathatna titeket, akár egy hónap alatt. Félhettek, hiszen tudnak rólatok mindent, a legkisebb mutyitól, a milliárdos lopásaitokig. De nem teszik. Ha akarnák már megtették volna. Ha akarnák már holnap csomagolhatnátok.

Nem tudom miért vagytok meglepődve.... 2 millió 142 ezer 142 ember szavazott a Fideszre. Ez barátok között is azt jelenti hogy a nép két harmada nem. Csodálkozol, hogy több embernek nem tetszik amit csináltok? Ne tedd. Tudjuk hogy Viktorod szerint a számok mutatnak valamit de ti másképp látjátok, de a tények makacs dolgok. Igen is, a többségi társadalom nem szeret titeket. Ahogy a meglévő ellenzéket sem. Deal with it.

Kell a fenének a GMO. De nem kell az Orosz medve sem. Ha megkérdezed a magyar társadalomtól merre akar menni: egy demokratikus szabad világba mint az USA, ahol vállalkozhatsz, elfogadnak és nem kell félned vagy pedig egy autoriter, tekintélyelvű Orosz modell felé, ahol ha csúnyán beszélsz a kormányodról még börtönbe is zárnak, meg fogsz lepődni...Szabadságban akarnak éni az emberek. Ez így normális, így természetes csak az esténként szájukat törölgető csótányok, mint te, nem képesek ezt felfogni.

Tudod, csak a Gyurcsány és Orbán féle gazemberek hiszik azt, hogy legyen néhány milliárdos és rajtuk kívül segélyeken tartott, közmunkával kiszolgáltatott emberek milliói. Ebből a két gazemberből az egyik megbukott. Nemsokára bukik vele a másik is. Akkor talán kevésbé lesz nyomor és talán kevésbé lesz szomorú a karácsony.

Itt nem lesz Ukrajna soha sem. Itt nem lesz polgárháború, nem lesz forradalom. Itt demokratikus választáson elzavart Fidesz lesz, akik miután megbuktak, soha többé a hatalom közelébe nem kerülhetnek. Hogy ki győz le titeket? Nem tudom. Lehet még az a szervezet sem létezik, de lehet hogy igen. Titeket, tőlünk az különböztet meg: mi honfitársunkként tekintünk arra a már sokkal kevesebb mint 2 millióra, akik ránk nem így néznek. Mi nem fogjuk kiutálni a nemzetből még a magad fajta patkányokat sem. Mi nem vagyunk olyanok mint Ti. Szerencsére.

 

Írásodban ismét a 2 milliós kisegér 10 milliós elefántnak képzeli magát. Bayer Zsolt pedig Magyarország hangjának. Pedig csak Orbán ugató kutyája.

Utálat vagy együttműködés. Bayer Zsolt vagy gondolkodás. Civilek vagy Fideszes földesurak.

 

Tessék választani...

 

Rutz Tamás

hogy legyen néhány milliárdos, és a segélyeken tartott prolik tengere. - See more at: http://magyarhirlap.hu/cikk/13065/Szomoru_karacsony#sthash.B7ONyuS1.dpuf
hogy legyen néhány milliárdos, és a segélyeken tartott prolik tengere. - See more at: http://magyarhirlap.hu/cikk/13065/Szomoru_karacsony#sthash.B7ONyuS1.dpuf

Címkék: blog vélemény politika magyar nemzet orbán fidesz usa kormány karácsony viktor haza ellenzék zsolt bayer patkány tüntetések

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://atlatszodebrecen.blog.hu/api/trackback/id/tr617010093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása