HTML

Lájkolj minket!

Átlátszó Debrecen

Gondolatok, hírek, vélemények Debrecenből, nem csak Debrecenieknek!

Friss topikok

Címkék

2015 (1) adó (3) Ágoston (1) állam (1) alternatíva (1) átlátszó (1) bayer (1) Bayer (1) beruházás (1) bevándorlás (1) blog (3) bolt (1) civil (2) cívisváros (1) csaj (1) debrecen (5) Debrecen (4) debrecenmagyarország (1) dehír (1) demokrácia (2) demokratikus (1) diktatúra (1) dk (2) DK (2) együtt (3) Együtt (3) elképzelés (1) ellenzék (8) erotika (1) értékek (1) ésszerűség (1) fejlesztéspolitika (1) fenntarthatóság (1) Fidesz (5) fidesz (7) Fizess (1) fórum (1) Gen (1) gondola (1) gyűlölet (1) gyurcsány (1) haza (2) hitelesség (1) Hotel (1) idegen (1) internet (2) jobban teljesít (1) jövő (1) karácsony (1) kép (1) kiskirály (1) koalíció (1) köcsög (1) kölcsey (1) koncert (1) kormány (6) korrupció (2) korzakváltás (1) Kósa (4) közösség (1) központ (1) Lajos (2) lajos (1) lakos (1) lászló (1) László (2) liberalizmus (1) LMP (2) Lycium (1) lyuk (1) magyar (3) Magyarország (5) mém (1) meme (1) merre (1) Mráz (1) MSZP (2) mszp (2) mutyi (2) nemzet (2) netadó (1) nyaralás (1) önkormányzati (1) Orbán (4) orbán (6) összefogás (1) Papp (3) patkány (1) Pénz (1) pénz (2) piac (1) pláza (1) polgármester (1) politika (12) politikus (1) pósán (1) program (2) racionalítás (1) rolling (1) seggnyalók (1) stadion (1) stones (1) stratégia (1) szabadság (1) szálloda (1) Széles (1) Szijjártó (1) színház (1) tervezhetőség (1) tovább (1) tüntetés (2) tüntetések (1) usa (1) utazás (1) útelágazódás (1) vagina (1) választás (1) választások (1) varga (1) Városfejlesztés (1) városvezetés (1) vélemény (3) viktor (6) Viktor (4) villamos (1) Y (1) ygen (1) zoltán (1) zsolt (2) Címkefelhő

A híreket böngészve bukkantam Gondola Zsolt csodás agymenésére. Mivel jobb dolga nem volt és a szereplési mániával megáldott, megélhetési "civil politikus" (:D) előtört belőle, gondolta rúg egyet az Y-Gen Egyesületbe és a tüntetésekbe.

gondolazsolt.jpg

Az Y-Gen Egyesület szerinte nem civil és megtéveszt embereket. LOL. Gondolom arra nem vette még a fáradtságot, hogy megnézze a facebook oldalát a szervezetnek, ahol elérhető minden információ. Igen. Az Y-Gen egyesület az EGYÜTT munkájában résztvevő fiatalokból alakult, saját szándékunkból határoztunk úgy, hogy megalkotjuk és megpróbálunk egy fiatal szellemi bázist képezni amely nem csak az EGYÜTT munkáját hanem a szabadon gondolkozó emberek érdekében is dolgozik. Van köztünk aki politizál, van köztünk olyan aki civilként aktivista és van aki civilként gondolkodik a világról velünk együtt. Vannak párttagok és nem párttagok. Az Y-Gen egyesület által meghirdetett demonstrációk, a jövőben is Orbán ellen és a változásért fognak szólni. Nem arra buzdítjuk a jelenlévőket hogy melyik pártra szavazzanak, hanem arra hogy menjenek és szavazzanak arra akivel egyetértenek. De szavazzanak. Ez a demokrácia egyik alapja, a részvétel.

Gondola Zsolt az a "civil politikus" (:D) aki 4 évente listáról bejut az önkormányzatba, csak azért hogy benn legyen. Ennek ékköve a 2014-es választás volt, ahol minden szokást és racionális politikai cselekvést megtörve, ő vezette a listát és nem a polgármester-jelöltjük, Kósa Márta. 



Végezetül egy kis játék: Aki január 31-ig be tud küldeni az Y-Gen Egyesület oldalára üzenetben, 1 olyan helyi fontos ügyet, amelybe Gondola Zsolt képviselői karrierje során beleállt és amelyben markáns álláspontot foglalt el, az a február elsejei tüntetés során ünnepélyesen kap egy sport szeletet (fontos az energia!).

 

 

-Rutz Tamás-

Címkék: fórum politika civil politikus tüntetés debrecen zsolt gondola

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://atlatszodebrecen.blog.hu/api/trackback/id/tr827092473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása