HTML

Lájkolj minket!

Átlátszó Debrecen

Gondolatok, hírek, vélemények Debrecenből, nem csak Debrecenieknek!

Friss topikok

Címkék

2015 (1) adó (3) Ágoston (1) állam (1) alternatíva (1) átlátszó (1) Bayer (1) bayer (1) beruházás (1) bevándorlás (1) blog (3) bolt (1) civil (2) cívisváros (1) csaj (1) debrecen (5) Debrecen (4) debrecenmagyarország (1) dehír (1) demokrácia (2) demokratikus (1) diktatúra (1) dk (2) DK (2) Együtt (3) együtt (3) elképzelés (1) ellenzék (8) erotika (1) értékek (1) ésszerűség (1) fejlesztéspolitika (1) fenntarthatóság (1) fidesz (7) Fidesz (5) Fizess (1) fórum (1) Gen (1) gondola (1) gyűlölet (1) gyurcsány (1) haza (2) hitelesség (1) Hotel (1) idegen (1) internet (2) jobban teljesít (1) jövő (1) karácsony (1) kép (1) kiskirály (1) koalíció (1) köcsög (1) kölcsey (1) koncert (1) kormány (6) korrupció (2) korzakváltás (1) Kósa (4) közösség (1) központ (1) lajos (1) Lajos (2) lakos (1) lászló (1) László (2) liberalizmus (1) LMP (2) Lycium (1) lyuk (1) magyar (3) Magyarország (5) mém (1) meme (1) merre (1) Mráz (1) MSZP (2) mszp (2) mutyi (2) nemzet (2) netadó (1) nyaralás (1) önkormányzati (1) Orbán (4) orbán (6) összefogás (1) Papp (3) patkány (1) pénz (2) Pénz (1) piac (1) pláza (1) polgármester (1) politika (12) politikus (1) pósán (1) program (2) racionalítás (1) rolling (1) seggnyalók (1) stadion (1) stones (1) stratégia (1) szabadság (1) szálloda (1) Széles (1) Szijjártó (1) színház (1) tervezhetőség (1) tovább (1) tüntetés (2) tüntetések (1) usa (1) utazás (1) útelágazódás (1) vagina (1) választás (1) választások (1) varga (1) Városfejlesztés (1) városvezetés (1) vélemény (3) Viktor (4) viktor (6) villamos (1) Y (1) ygen (1) zoltán (1) zsolt (2) Címkefelhő

 Nemrég láttam közleményed a vagy.hu internetes portálon, mely tipikusan példázza azt az erőszakos, realitástól sokszor végletekig mentes politikát amelyet te is gyakorolsz. Sajnos. A következőkben megpróbálom elemezni és kibontani azt, miért nem igazak állításaid.
vargadobross (1).jpg

    A demokratikus ellenzék szervezetei közös kitörési pontot kerestek. Április 6-án bebizonyosodott hogy nem a teljes összefogás az, amely elhozza a változást. Sajnos nem látok mást csak azt hogy erősíteni akarod saját pozíciód és plusz szavazatokat akarsz ezzel szerezni a DK listájára. Nem szabad kétszer ugyanabba a pocsolyába belelépni, tanulni kell a hibákból. Sokan ezt megtették, de lehet Te nem érzed ennek a súlyát. Pedig ez, a Te szavaiddal élve "történelmi bűn". Történelmi bűn az, ha ismét hagyunk elvesztegetni egy teljes ciklust, ha nem kreálunk egy programalapú és vízióval rendelkező ellenzéki pártot. Kérlek kedves Zoltán, ez a "demokrata szavazók hangja". Tudom, hogy te pozíciószerzés érdekéből szívesen tárgyalnál a pártirodák szobáiban, azzal a tárgyalási alappal hogy te vagy a közös jelölt. Ez már megtörtént, megmérettetett és gyengének találtatott. Fogadd el és lépj tovább. Az törődik a polgárokkal aki velük foglalkozik és nem a választások előtt másfél héttel a saját politikai karrierjének érdekében más pártoknak üzenget a médiában. 
    "... történelmi bűn a debreceni baloldal elmúlt 16 éve". Na ebben egyetértünk, bár te jól ismerheted ezt az időszakot, hiszen az MSZP majd a DISZ színeiben politizáltál majd most a DK-val. Ha a baloldali ellenzék utóbbi   16 éve bűn, akkor te minimum bűnpártos vagy benne.
    Végül de nem utolsó sorban az Összefogásról és annak támogatottságáról. Ahogy az elején kitértem rá ezt már megpróbáltuk és rájöhettünk arra, nem  működőképes alternatíva. A Magyar választók nem akkor fognak változtatni és felébredni ha összefogva ordibáljuk hogy a Fidesz hazudik. Honfitársainknak  alternatívára van szükségük, arra hogy valaki meg tudja mutatni a kiutat. Elmondtuk már több ezerszer: a Fidesz lop, csal, hazudik. El is fogjuk mondani még ezerszer mert igaz, viszont nem ez az amit az embereknek adnunk kell. Óriási a felelősségünk abban, hogy változtassunk és  meg tudjuk mutatni milyen is lesz az Orbán utáni ország. Ehhez pedig nem elég lázadni a rendszer ellen, hanem programot kell mutatni és egy pártot felépíteni amelynek erős és reális elképzelései vannak a jövőről. Nem pedig ad hoc koalíciókat kötni a több szavazat reményében.

                                                                                                                                    -RT-

Címkék: politika mszp fidesz választások program együtt koalíció polgármester összefogás zoltán ellenzék varga önkormányzati demokratikus LMP Debrecen DK Kósa Papp

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://atlatszodebrecen.blog.hu/api/trackback/id/tr876759525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása